Tapas
jedinečný španělský způsob stolování se vyznačuje podáváním menších porcí v kombinaci variací
studených i teplých mořských plodů, masových
a bezmasých pokrmů.
Domovská stránka > Aktuálně

Aktuálně

Dýně a lanýže, 8. - 14. říjen 2018.

 
dyne2018-page-001V2

                                         *****

Podzimní degustace zvěřiny se šéfkuchařem Miroslavem Barcíkem

a sommeliérem Jiřím Markuzzim, 31. října 18.00h.

 


 

degustacnivecerezverina-page-001V2
degustacnivecerezverina-page-002V2

                                        *****

Vážení hosté, budete-li mít jakékoliv

gastronomické přání, víte, na koho se obrátit

cateringMaly
Kapesník
Denní menu
Pondělí 22. 10.
polévkaZelná polévka s klobásou
menu I"Quiche Lorraine" - francouzský slaný koláč se slaninou a sýrem, trhaný salát
menu IIKuřecí prso s gorgonzolovou omáčkou a šťouchané brambory s mladou cibulkou
exclusiveŠpanělská paella s platýzem a mušlemi
Zobrazit týdenní menu
Kde nás najdete
Kontakt
Mapa - Kde se nacházíme
Rybova 1901/14
500 09 Hradec Králové
Malšovice (Plachta)

GPS: 15.8591200 ºE, 50.1956400 ºN

Tel.:  +420 495 490 495
Email:  restaurace@aquarko.cz

Otevřeno denně:

Po-So 11-23h, Ne 11-22h.

© 2012 | Restaurace Aquarium | Rybova 1901/14, 500 09 Hradec Králové - Malšovice (Plachta) | restaurace@aquarko.cz | +420 495 490 495