Tapas
jedinečný španělský způsob stolování se vyznačuje podáváním menších porcí v kombinaci variací
studených i teplých mořských plodů, masových
a bezmasých pokrmů.
Domovská stránka > Galerie > FUSION CUISINE

Fusion Cuisine

Šéfkuchař Tomáš Levý hostuje v Aquarku!
Předtím vařil i v michelinské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise nebo ve vyhlášeném Cafe Fara.

Aktuálně je členem mezinárodně úspěšného týmu kuchařů reprezentujících Českou republiku.
Nyní kouzlí v restauraci REDPif na Praze 1.

Fusion Cuisine - dne 26. března 2015

DSC_3813
DSC_3810
DSC_3804
DSC_3802
DSC_3799
DSC_3798
DSC_3797
DSC_3793
DSC_3770
DSC_3766
DSC_3763
DSC_3754
DSC_3745
Kapesník
Denní menu
Úterý 25. 7.
polévkaHovězí vývar se zeleninou julienne a domácími nudlemi
menu ISpaghetti alla napoletana, parmezán
menu IIKrůtí prso sous-vide, omáčka s žampiony, dušená rýže basmati
exclusiveFilírovaná vepřová panenka, bramborové pyré a salát z pečených paprik
Zobrazit týdenní menu
Kde nás najdete
Kontakt
Mapa - Kde se nacházíme
Rybova 1901/14
500 09 Hradec Králové
Malšovice (Plachta)

GPS: 15.8591200 ºE, 50.1956400 ºN

Tel.:  +420 495 490 495
Email:  restaurace@aquarko.cz

Otevřeno denně:

Po-So 11-23h, Ne 11-22h.

© 2012 | Restaurace Aquarium | Rybova 1901/14, 500 09 Hradec Králové - Malšovice (Plachta) | restaurace@aquarko.cz | +420 495 490 495