Tapas
jedinečný španělský způsob stolování se vyznačuje podáváním menších porcí v kombinaci variací
studených i teplých mořských plodů, masových
a bezmasých pokrmů.

Filetování mečouna

Mečoun květen 2016

DSC_8508
DSC_8509
DSC_8510
DSC_8511
DSC_8512
DSC_8513
DSC_8514
DSC_8516
DSC_8517
DSC_8519
DSC_8521
DSC_8522
DSC_8524
DSC_8525
DSC_8527
DSC_8528
DSC_8534
DSC_8535
DSC_8536
DSC_8538
DSC_8539
DSC_8541
DSC_8544
DSC_8546
DSC_8547
DSC_8549
DSC_8558
Stránky: 1 2 
Kapesník
Denní menu
Úterý 25. 7.
polévkaHovězí vývar se zeleninou julienne a domácími nudlemi
menu ISpaghetti alla napoletana, parmezán
menu IIKrůtí prso sous-vide, omáčka s žampiony, dušená rýže basmati
exclusiveFilírovaná vepřová panenka, bramborové pyré a salát z pečených paprik
Zobrazit týdenní menu
Kde nás najdete
Kontakt
Mapa - Kde se nacházíme
Rybova 1901/14
500 09 Hradec Králové
Malšovice (Plachta)

GPS: 15.8591200 ºE, 50.1956400 ºN

Tel.:  +420 495 490 495
Email:  restaurace@aquarko.cz

Otevřeno denně:

Po-So 11-23h, Ne 11-22h.

© 2012 | Restaurace Aquarium | Rybova 1901/14, 500 09 Hradec Králové - Malšovice (Plachta) | restaurace@aquarko.cz | +420 495 490 495