Tapas
jedinečný španělský způsob stolování se vyznačuje podáváním menších porcí v kombinaci variací
studených i teplých mořských plodů, masových
a bezmasých pokrmů.
Domovská stránka > Týdenní menu

Týdenní menu

Pondělí - 10. 6. 2019
polévkaRajčatová polévka s mozzarellou38 Kč
menu ITrhaný salát s kuřecím masem, jarní zeleninou a citrusovým vinaigrettem110 Kč
menu IIMaďarský hovězí guláš s vařenými těstovinami135 Kč
exclusiveRyba dle denní nabídky se zeleninovou "paellou"195 Kč
Úterý - 11. 6. 2019
polévkaKuřecí vývar s masem a celestýnskými nudlemi38 Kč
menu ISmažený květák s bramborami a tatarskou omáčkou110 Kč
menu IISpaghetti Bolognese s parmezánem135 Kč
exclusiveVepřová panenka s omáčkou z pečeného celeru, pečenou zeleninou a bramborami grenaille195 Kč
Středa - 12. 6. 2019
polévkaCibulová polévka se sýrovým krutonem38 Kč
menu ITrhaný salát s gratinovaným kozím sýrem, šalotkou a malinovým vinaigrette110 Kč
menu IIPečená vepřová plec na kmíně s glazovanou mrkví a libečkovými bramborami135 Kč
exclusiveRisotto s uzenými mořskými rybami a hráškem, parmezán195 Kč
Čtvrtek - 13. 6. 2019
polévkaKvětákový krém s pancettou38 Kč
menu ISpaghetti Puttanesca - česnek, chilli, rajčata, kapary, olivy, parmezán110 Kč
menu IIPerkelt z krůtích stehen s jasmínovou rýží135 Kč
exclusiveHovězí "ball tip" steak s holandskou omáčkou a bramborami grenaille195 Kč
Pátek - 14. 6. 2019
polévkaPolévka z červené řepy a pomeranče se zakysanou smetanou38 Kč
menu I"Panzanella" salát s parmskou šunkou - krutony z italského chleba, rajčata, bazalka, mozzarella110 Kč
menu IIPečené nadívané telecí hrudí s bramborovou lepenicí a smaženou cibulkou135 Kč
exclusiveNilský okoun s bazalkovou pěnou a spaghetti s pestem ze sušených rajčat195 Kč
Sobota - 15. 6. 2019
polévkaCizrnová polévka s chorizem
hl. jídloVepřová líčka na pivu a červeném víně s bramborovou kaší a restovanou zeleninou
moučníkCrepes Suzette - palačinka, pomerančová omáčka, šlehačka285 Kč
Neděle - 16. 6. 2019
předkrmVepřové "rilletes" s marmeládou z cibule a sušených švestek
hl. jídloVařený bílý chřest s pražskou šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
moučníkKaramelová panna cotta s jahodami a mandlemi285 Kč
Kapesník
Denní menu
Neděle 16. 6.
předkrmVepřové "rilletes" s marmeládou z cibule a sušených švestek
hl. jídloVařený bílý chřest s pražskou šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
moučníkKaramelová panna cotta s jahodami a mandlemi
Zobrazit týdenní menu
Kde nás najdete
Kontakt
Mapa - Kde se nacházíme
Rybova 1901/14
500 09 Hradec Králové
Malšovice (Plachta)

GPS: 15.8591200 ºE, 50.1956400 ºN

Tel.:  +420 495 490 495
Email:  restaurace@aquarko.cz

Otevřeno denně:

Po-So 11-23h, Ne 11-22h.

© 2012 | Restaurace Aquarium | Rybova 1901/14, 500 09 Hradec Králové - Malšovice (Plachta) | restaurace@aquarko.cz | +420 495 490 495